1920 წლის პირველი მაისის ჟურნალში „ვაზი და ღვინო“ დაბეჭდილია მიხ. შალამბერიძის სტატია, რომელშიც ის მკითხველს უხსნის თუ როგორ ჩნდება ტკბილში დუღილის გამომწვევი ღვინის დედა და სპირტი.

წყარო: ვაზი და ღვინო, 1920 | 1 მაისი
წყაროს ტიპი: პერიოდიკა
გამოცემის ადგილი: თბილისი
ენა: ქართული
დაცულია: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა

ციტირება: ქშწკ გამავრცელებელი საზოგადოების პროსოპოგრაფიულ მონაცემთა ბაზა (თბილისი, 2017). ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტის ლინგვისტურ კვლევათა ინსტიტუტი. ფაქტოიდი 10256 [http://society.iliauni.edu.ge/factoid/article/10256]; წვდომის თარიღი: 2019-06-26