1920 წლის 15 მარტის ჟურნალ „ ვაზი და ღვინოს “ ნომერში მიხ. შალამბერიძე ხსნის ღვინის დამწარების მიზეზს და მკითხველს ასწავლის დამწარების თავიდან აცილების გზებს.

წყარო: ვაზი და ღვინო, 1920 | 15 მარტი
წყაროს ტიპი: პერიოდიკა
გამოცემის ადგილი: თბილისი
ენა: ქართული
დაცულია: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა

ციტირება: ქშწკ გამავრცელებელი საზოგადოების პროსოპოგრაფიულ მონაცემთა ბაზა (თბილისი, 2017). ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტის ლინგვისტურ კვლევათა ინსტიტუტი. ფაქტოიდი 9794 [http://society.iliauni.edu.ge/factoid/article/9794]; წვდომის თარიღი: 2019-06-26